Podcast og kulturmøder

4. juli 2011 at 6:18 pm Skriv en kommentar

Bloggeren er lagt helt ned med monster mega meget ondt i ryggen, hvilket så dels skyldes en gammel trafikskade fra 1990, dels et større kulturmøde-projekt på årets Roskilde Festival. Heldigvis kom der en masse spændende ud af strabadserne…

Kulturmøder.dk et større radio.projekt med fokus på en række af alle de møder, der opstår, når mange forskellige kulturer støder sammen, mødes og brydes på kryds og tværs. Sammen med 16 frivillige producerede vi i løbet af blot ca. ét døgn på festivalen 6 podcast, hver på 10-15 min., der alle blev redigeret på stedet.

Hør her om: Kvinder, kusse og køn, om Ensomhed på Roskilde Festival, Katrine og duften, All about the dresses, Urmennesket på festival samt om African Youth Panel.

Ud over podcast er der flere oplevelser fra Roskilde Festival, bl.a. om hvordan der blev danset og leget på utallige måder. Flere steder kunne man prøve slackline, en en ny dille og moderne form for linedans. Der blev også sjippet og klatret. Se her en billedserie, der viser hvordan legen og dansen bringer mennesker sammen…

All about the dresses, der er en af de 6 podcast, handler om åbningen af Odeon-scenen, dér torsdag kl. 18:00. Her satte det australske band Tama Impala gang i løjerne. Og vores community ansvarlige fotograf var selvfølgelig på pletten for at tage masser af billeder.

Ved åbningen af musik pladsen torsdag d. 30.6 kunne man traditionen tro opleve en lang række af festivalens gæster løbe om kap op mod Orange Scene. Og vores reporter, Olav Hesseldahl løb med…med vores videofotograf Simon Witt i hælene. Det er der komme en rigtig fin lille video ud af, som du kan se her.

Kulturmøder på Roskilde Festival er et PolykromFond-projekt i samarbejde med Roskilde Festival Højskole og Roskilde Festival samt med Den2Radio og LARM AUDIO RESEARCH ARCHIVE.

Roskilde Festival har været en begivenhedsrig oplevelse. Og trods det faktum, at en musikfestival bestemt er ikke et sted for en som bloggeren med et smertefuldt, mangeårigt ryghandikap, ja så har det bestemt været et privilegie at være med til at producere bl.a. 6 podcast med et noget anderledes fokus på festivalen!

Med dette fokus på kulturmøder er det nemlig lykkedes os at fortælle en hel række anderledes, underholdende og indsigtsfulde fortællinger om livet på en af Europas største musik.festivaler. Så 1.000 tak til alle, der var med, det var altså en fantastisk oplevelse! Nå ja, jeg skal også hilse og sige, at havde det ikke været for Klaudia Petersens store indsats og frivillige arbejde med at behandle min ryg, var det jo aldrig gået…så tak også for det!

Er du interesseret i at følge med i denne blog,tryk her for abonnement. Når du har aktiveret linket, skal du blot skrive din email adresse. Kort herefter modtager du en mail, hvor du skal bekræfte, at du vil modtage de nye indlæg på din mail. Hvilket så fremover vil ske helt automatisk…

Reklamer

Entry filed under: Uncategorized.

Den der krig mod terror…igenigen Mere eller mindre tv og radio?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Nalle Kirkvåg

Nalle Kirkvåg

Journalist, cand.comm. Og BA i pædagogik + BA i psykologi.

Ekstern lektor på Københavns Universitet, projektudvikler og kommentator. Er ekspert i kritisk journalistik, medier og presse.

Har som journalist bl.a. arbejdet for DR (P1 & P4), Nat & Dag, Jyllands-Posten, XFM og Tjeck Magasine.

juli 2011
M T O T F L S
« jun   aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blogs I Follow


Bom & Bjerkes blog

- på opdagelse uden autopilot

%d bloggers like this: