Det er meget værre, når de andre gør det…

12. december 2013 at 11:20 am Skriv en kommentar

Der har været run på Socialminister Annette Vilhelmsen, fordi hun d. 29. august fejlagtigt og alt for tidligt lovede Lisbeth Zornig Andersen en million kr. til projektet Stemmer på kanten. Hun overlevede dog som minister, fordi Enhedslisten valgte at give hende en såkaldt næse…

Især Venstre og De Konservative har været ude med kritik. Men måske de lige skulle feje for egen dør, inden de smider med sten ud  gn. eget glashus. Som det fremgår af Pieter Raunwes indslag: Orientering, er såkaldt “cigarkasseøkonomi“, hvor ministre lige favoriserer vennerne, ikke unormalt. Det plejer bare ikke at blive opdaget…endsige optaget.

Fx gav VK-regeringen Kristendemokraternes Per Ørum Jørgensen tilbage i 2010: hele 25 millioner kr., han frit kunne fordele til sociale projekter & organisationer. Det fik han for at stemme for VK-regeringens finanslov“, fortæller Pieter Raunwe i Orientering.

Ørum Jørgensen kunne oven i købet selv vælge, hvem der skulle have del i de penge. Dvs. “altså ikke en åben ansøgningsproces“, men hvor “en række kristne organisationer fik pengene“. Dette blev siden kritiseret, fordi der var mistanke om, “at nogle organisationer var blevet uretmæssigt forfordelt på et religiøst grundlag“.

Med Venstre og Konservatives velvilje til selv at give en politisk allieret penge, som denne frit kunne uddele, klinger det jo ærlig talt noget hult, at de sådan har kastet sig over Wilhelmsen, der – indrømmet – har været klodset, men ikke adskilt sig fra, hvad fx Venstre og Konservative selv tidligere har lagt stemmer til – sammen med Dansk Folkeparti.

Hvorfor ingen mainstreammedier har taget fat i den vinkel, kan jo kun undre! Men måske fordi, det var mere vigtigt og samfundsrelevant at kritisere statsministeren for hendes selfie?

Reklamer

Entry filed under: Uncategorized.

Nu er vandladningens mysterier afkodet Den marxistiske pave?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Nalle Kirkvåg

Nalle Kirkvåg

Journalist, cand.comm. Og BA i pædagogik + BA i psykologi.

Ekstern lektor på Københavns Universitet, projektudvikler og kommentator. Er ekspert i kritisk journalistik, medier og presse.

Har som journalist bl.a. arbejdet for DR (P1 & P4), Nat & Dag, Jyllands-Posten, XFM og Tjeck Magasine.

december 2013
M T O T F L S
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Blogs I Follow


Bom & Bjerkes blog

- på opdagelse uden autopilot

%d bloggers like this: